El Buscador de Turisme Rural de Catalunya

BUSRURAL

406 cases rurals

Guia d’allotjaments i cases rurals de Catalunya

Afegir allotjament
Segueix BUSRURAL al Facebook
Segueix BUSRURAL al Twitter
 

CONDICIONS D'ÚS DEL BUSCADOR DE TURISME RURAL

La pàgina web "BusRural", (El Buscador de Turisme Rural de Catalunya) ha estat creada per Gestió AES amb finalitats informatives i comercials.

C/Ramon de Cabrera núm. 52 2n pis
17100, La Bisbal d’Empordà (GIRONA)
MANUEL MOLES BUYO    NIF:40328083-K
manel@gestioaes.com
Tel. 620 16 51 31

L'ús d'aquesta pàgina web es troba subjecte a les següents condicions. Li preguem que les llegeixi atentament. El fet d'accedir a aquest lloc web i fer ús dels materials que conté implica que vosté ha llegit i accepta, sense cap reserva, aquestes condicions.

En alguns casos, la utilizació d'alguns dels espais o serveis continguts en aquesta web pot estar subjecte a condicions particulars d'utilizació. Llegeixi atentament aquestes condicions. La utilizació de cadascun d'aquests serveis implica la aceptació per part seva de les condicions particulars que li siguin aplicables.

1.- Condicions d'ús

1.1 La informació que conté aquesta pàgina web ha estat obtinguda de múltiples fonts i tot i que s'ha procurat tenir la major cura possible en que fos certa i sense errors, Gestió AES no manifesta en cap moment que ho sigui i no s'ha de confiar en ella com si ho fos. Gestió AES es reserva el dret de modificar, desenvolupar, actualitzar o anul·lar en qualsevol moment la informació i materials continguts en aquesta plana web, sense notificació previa.

1.2 Els enllaços o links que conté aquesta plana web poden conduïr a l'usuari a altres llocs i pàgines web gestionats per tercers, sobre les que Gestió AES no exerceix cap tipus de control. Gestió AES no respon ni dels continguts ni de l'estat d'aquests llocs i pàgines web, i l'accés a les mateixes a través d'aquest lloc web tampoc implica que Gestió AES recomani o aprovi els seus continguts.

2.- Limitació de responsabilitat

2.1 Qui utilitza aquest lloc web, ho fa pel seu propi compte i risc. Gestió AES, els seus socis, col·laboradors, treballadors i representants no es responsabilitzen dels errors o omisions que poguèssin contenir els continguts d'aquesta pàgina web o altres continguts als que es pugui accedir a través seu. Gestió AES, els seus socis, col·laboradors, treballadors i representants tampoc podran ser considerats responsables per qualsevol tipus de danys o perjudicis derivats de la utilizació d'aquest lloc web, ni per qualsevol actuació realitzada en base a la informació que en ella es facilita.

2.2 Gestió AES no garanteix la absència de virus o altres elements lesius que puguin provocar danys o alteracions en el sistema informátic, en els documents electrònics o en els fichers de l'usuari d'aquest lloc web. En conseqüència, Gestió AES no es fa responsable dels danys i perjudicis que tals elements poguèsin ocasionar a l'usuari o a tercers.

3.- Drets de Propietat Intel·lectual

© 2010 Gestió AES. Tots els drets reservats.

3.1 La totalitat del contingut d'aquest lloc web, ya siguin textos, imatges, so, fitxers, marques, logotips, combinacions de colors, o qualsevol altre element, la seva estructura i disseny, la selecció i forma de presentació dels materials inclosos en la mateixa, i els programes d'ordinador necesaris per al seu funcionament, accès y utilizació, estan protegits per drets de propietat industrial e intel·lectual, titularitat de Gestió AES o, en el seu cas, dels seus llicenciataris, que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar.

3.2 En particular, però sense limitar la generalitat de la obligació de l'usuari expresada en el paràgraf anterior, queden prohibides la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició del públic i en general cualsevol altre forma d'explotació, per qualsevol procedimient, de tot o part dels continguts d'aquest lloc web, així com del seu disseny i la selecció i forma de presentació dels materials inclòsos en la mateixa. Aquests actes d'explotació només podran realitzar-se mitjançant l'autorizació expressa de Gestió AES i sempre que es faci referència explícita a la titularitat de Gestió AES dels citats drets de propietat intel·lectual.

3.3 Queda així mateix prohibit descompilar, desensamblar, portar a terme enginyeria inversa, sublicenciar o transmetre de qualsevol manera, traduïr o realitzar obres derivades dels programes d'ordinador necesaris per al funcionament, accès i utilizació d'aquest lloc web i dels serveis que contè, així com realitzar, respecte a tot o part d'aquests programes, qualsevol dels actes d'explotació indicats en el paràgraf anterior. L'usuari d'aquesta pàgina web s'haurà d'abstenir en tot cas de suprimir, alterar, el·ludir o manipular qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats en la mateixa.

4.- Protecció de dades

4.1 La informació que rep Gestió AES dels usuaris d'aquesta web, ja siguin clients o simples navegants, a travès de les consultes on-line, via correu electrònic, o de l'enviament de formularis de consulta, es tractada amb la màxima confidencialitat i es troba subjecte a les condicions establertes en la nostra Política de Privacitat.

4.2 Fent ús dels diferents serveis i en especial d’aquells que requereixen de l’usuari dades de caràcter personal, vosté declara haver llegit i estar conforme amb tots i cadascún dels termes establerts en la Política de Privacitat de BUSRURAL.Aquesta pàgina és propietat de Gestió AES ©. Tots els drets reservats. | Condicions d’ús | Política de Privacitat
Data creació Febrer 2010 | Darrera actualització Març 2011
¡ CSS Válido !
Valid XHTML 1.0 Transitional