El Buscador de Turisme Rural de Catalunya

BUSRURAL

406 cases rurals

Guia d’allotjaments i cases rurals de Catalunya

Afegir allotjament
Segueix BUSRURAL al Facebook
Segueix BUSRURAL al Twitter
 

COM FUNCIONA

Hem intentat que el funcionament del buscador sigui sencill i intuitiu.

A la plana principal trobareu un mapa de Catalunya amb les diferents comarques que la composen i una barra de menú amb les quatre províncies de la nostre Comunitat Autònoma. Si cliqueu sobre una de les comarques, accedireu directament al llistat de totes les cases rurals d'aquesta comarca. Si cliqueu sobre una província de la barra accedireu a un segon mapa on se us indica les comarques que pertanyen a aquella província.

Per cada comarca, es mostra un llistat amb tots els allotjaments rurals disponibles.

Aquests llistats mostren un petit resum de cadascun dels allotjaments amb les principals dades de contacte per tal que pogueu efectuar una primera tria. Els allotjaments de cada comarca es troben ordenats per Codi Postal de forma que aquells allotjaments del mateix poble o que es trobin en pobles propers entre ells apareixeran seguits a la llista.

Aquells allotjaments que es trobin inscrits en el nostre buscador, disposaran a més d'una completa fitxa, on es disposarà de una petita galeria fotogràfica i moltes més dades sobre els serveis de que disposa l'allotjament.

També s'indicaran en aquesta fitxa els preus corresponents a les diferents temporades i els diversos règims d'hospedatge.

La simbologia utilitzada per descriure els serveis dels diferents allotjaments la trobareu descrita a l'apartat "Simbologia" del menú lateral.

Disfruteu del Buscador !!!


Aquesta pàgina és propietat de Gestió AES ©. Tots els drets reservats. | Condicions d’ús | Política de Privacitat
Data creació Febrer 2010 | Darrera actualització Març 2011
¡ CSS Válido !
Valid XHTML 1.0 Transitional