El Buscador de Turisme Rural de Catalunya

BUSRURAL

406 cases rurals

Guia d’allotjaments i cases rurals de Catalunya

Afegir allotjament
Segueix BUSRURAL al Facebook
Segueix BUSRURAL al Twitter
 

SECCIÓ PER PROPIETARIS DE CASES RURALS

Benvolgut propietari,

a través de la nostra pàgina web, t'oferim una forma fàcil, gratuïta, i visual de promocionar el teu negoci, amb la seguretat que arribarà al públic objectiu de una forma directa i clara.

Incloure una fitxa bàsica del teu allotjament en el nostre buscador es totalment gratuït. Simplement ens has de fer arribar un correu electronic a info@busrural.com indicant les seg├╝ents dades:


- Nom de l’allotjament
- Nom de la persona responsable
- Adre├ža de l’allotjament, Codi Postal, població i comarca
- Correu electrónic
- Teléfon (si voleu que aparegui, també ens podeu proporcionar un fax o un móbil)
- Pàgina web
- Indicar-nos de quin tipus d’allotjament oferiu:(Habitacions, Allotjament rural independent o tots dos)
- Adjunteu una fotografia del vostre allotjament. Preferiblement de la fa├žana exterior.

Per tal de garantir que totes les peticions provenen dels propietaris dels allotjaments, demanem que ens feu arribar les peticions desde un correu electrónic associat a l’establiment... per exemple, si vols incloure l’establiment "Mas Exemple", el correu solicitant l’ingrés hauria de ser del tipus info@masexemple.com o reserves@masexemple.com.


Si tens algún dubte, desitjes més informació o vols fer-nos algun suggeriment de millora o algun comentari, no dubtis en contactar amb nosaltres a través del correu electrònic info@busrural.comPerqué hauria de voler aparèixer a Busrural ?

Els motius pels quals hauries de voler que el teu establiment aparegui al Buscador de Turisme Rural de Catalunya són gairebé infinits !!!

  Bromes a part... aquí t’expliquem els més importants:Aquesta pàgina és propietat de Gestió AES ©. Tots els drets reservats. | Condicions d’ús | Política de Privacitat
Data creació Febrer 2010 | Darrera actualització Març 2011
¡ CSS Válido !
Valid XHTML 1.0 Transitional